Best Blogger TipsGet snow effect

Friday, 27 January 2012

sayang SANGAT2 kawan-kawan aQ~!

hye all~!  kat sini saya nk share psl kwn2 sya yg rapat time skolah rendah(SKGD)...*laki N prmpuan**
aina-cantik, moody, baik, kelakar, kreatif,  sporting
ieqah-cantik, sensitive, kelakar, baik, sporting
tikah-comel, moody, sensitive, baik, kelakar, sporting
mimi-cantik, sensitive, kelakar, akan buat benda yg dia nak, sporting
miena-cantik, cool, baik, x kedekut, kelakar, moody, sporting
husna-moody, cantik, sensitive, baik, sporting
wawa-cantik, moody, sensitive, degil, baik
aini-cantik, garang, baik, sensitive
ira-garang, baik, moody, kelakar, sporting
kimi-poyo, baik hati, ganas, kelakar, sporting,
dolloh-poyo tahap dewa, kelakar, baik, sporting
afham-raja poyo, sporting, sensitive
salman-baik hati, kelakar, perasan, poyo, sporting
amin-baik, kedekut, prasan, bijak

Wednesday, 25 January 2012

....no title~~!

smalam kan, org yg saya sayang online FB.. time tuh saye hrp sangat2 boleh chat dgn dia... tapi tangan sye x kuat utk hantar chat kat die.... tapi sblum dia online guna FB dia ...dia on gune FB abg dia(maybe**).... n knp dia asyik ingatkan saya kat dia.............. uishhhyyyyyy

Tuesday, 24 January 2012

PURE PUMPKIN FLOWER

pure pumpkin flower~! cite die memang best, cite tula, cite korea pertama yg dpat pikat hati aq~!...(*aq x seberapa minat korea*).. cite dia mengisahkan tentang seorang gadis  yg bernama park soon-jung yg ditinggalkan oleh ibunya iaitu gang-joo-seon... dia ditinggalkan dgn ayah tirinya , park hyun-mook, soon-jeong mempunyai bakat dlm bidang masakan., semasa umurnya mencecah 24 tahun dia n ayahnya membuka sbuah restoran~! ..dlm menempuhi suka duka utk memajukan restorannya, dia telah bertemu dgn seorang jejaka yg (teramat-amat macho, comel*) , yg bernama , YU min-soo,.. min-soo merupakan anak kepada CEO syarikat SONSOO,,, namun, dia merahsiakan identiti sebenarnya drpd soo-jeong,,, dia menyamar sebagai budak penghantar sayur di depan soon-jeong... min-soo amat cintakan soon-jeong... begitu juga dgn soon-jeong ttapi soon-jeong menyembunyikan perasaannye yg sebenar drpd min-soo...pada suatu hari soon-jeong dpt bekerja di tmpat yg sama bersama min-soo... pada masa yg sama soon-jeong mengetahui yg min-soo ialah anak seorang CEO... dlm menempuh pengorbanan cinta mereka,,, merka terpaksa berdepan dgn 2 org manusia iaitu , oh hyo-joon, dn juga , oh sa-ra... hyo-joon mencintai soon-jeong,,, manakala sa-ra mencintai min-soo... dlm pada itu soon-jeong mengetahui yg puan gang joon-seon(boss nya) ialah ibu kandungnya.. manakala ayah kandungnya pula yang gwan-woon...cik gang mahu merebut syarikat yg diwarisi nenenk min-soo kepadanya... dlm menempuh halangan utk mencari cinta dn mengalahkan ibu tirinya(gang joon-seon),, min soo terpaksa berdepan dgn pelbagai cabaran.... ___stakat 2 lka dulu...(*part yg aq suka tengok masa min-soo dgn soon-jeong,,,, masa diorang pergi keluar sama2, berpeluk, dn banyakkk lagi,, opss bergurau juga~!*).............min-soo (nama sebenar: kimn tae-hyun) sya paling suka tengok tae hyun~!!!!!!!!

Monday, 23 January 2012

my perangai

nk tau x, aq ni kuat cemburu... wlaupun hal yg remeh.. itu sifat aq~! hahaha... kadang2 aq nk tergelak sbb bende sekecil kuman pon aq blh jeles,, hihihi~~~

Sunday, 22 January 2012

haishhh<~>

haishhhh <_> hancur hati aq bila bukak FB xdi,,, sbb pa?? sbb aq bukak la wall i**n, N then aq tengok die ade wat 1 album baru, ... ishhh gambar yg dia letak dlm 2 gambar GF die........ ohmy.... sedehhhhh sangat3^~^....
seikhlasnya aq ckp aq still ada perasaan kat die, tapi aq nk lupekan semua 2, tapi wlau sekuat mana aq cuba tetap x b0leh jugak.... aishhy **.....

Thursday, 19 January 2012

new book, new LIFE

NO MORE LOVE IN MY DICYIONARY FOR NOW~!!  maybe thats's my moto for now, tapi hakikatnya aq still x bleh lupakan budak tu. walaupun aq da tahu yg dia dah ada awek baru .Tapi aq berharap sangat perasaan utk mencintai seseorang dapat aq hilangkan dari hidup aq buat seketika. Aq harap aq dapt lupakan budak tu. aq dah x nak ckp pasal cinta lagi. walau apa pun saya bahagia utk awk, semoga awk bahagia dgn yg baru. Saya tahu awk pernah terasa amat2 pedih smasa bercinta masa dulu sbb org yg sangat awk cintai dah permainkan awk dgn mangatakan yg dia pun suka kat awk tapi pada hakikatnya, x langsung... tapi kan.. kelakar lah baru je beberapa minggu yg lepas awk ckp kat aq yg awk nak solo  sampai lah habis SPM. tup tup, dah ada yg baruuuu... x pe lah aq x kesah pon, asalkan awk *happy*... aq cuma harapkan 1 hal jer dari awk iaitu aq harap yg awk x lupekan persahabatan kita ni wat selama-lamanya key??... CINTA tu sebenarnya mempunyai maksud yg berbeza-beza, tapi bagi saya cinta itu mebawa sejuta satu maksud,apa yg penting we must always remember, hanya ada 1 je cinta yg kekal ABADI   dan ia adalah cinta kepada Pencipta kita, ALLAH SWT... ....... .... ...