Best Blogger TipsGet snow effect

Thursday, 19 January 2012

new book, new LIFE

NO MORE LOVE IN MY DICYIONARY FOR NOW~!!  maybe thats's my moto for now, tapi hakikatnya aq still x bleh lupakan budak tu. walaupun aq da tahu yg dia dah ada awek baru .Tapi aq berharap sangat perasaan utk mencintai seseorang dapat aq hilangkan dari hidup aq buat seketika. Aq harap aq dapt lupakan budak tu. aq dah x nak ckp pasal cinta lagi. walau apa pun saya bahagia utk awk, semoga awk bahagia dgn yg baru. Saya tahu awk pernah terasa amat2 pedih smasa bercinta masa dulu sbb org yg sangat awk cintai dah permainkan awk dgn mangatakan yg dia pun suka kat awk tapi pada hakikatnya, x langsung... tapi kan.. kelakar lah baru je beberapa minggu yg lepas awk ckp kat aq yg awk nak solo  sampai lah habis SPM. tup tup, dah ada yg baruuuu... x pe lah aq x kesah pon, asalkan awk *happy*... aq cuma harapkan 1 hal jer dari awk iaitu aq harap yg awk x lupekan persahabatan kita ni wat selama-lamanya key??... CINTA tu sebenarnya mempunyai maksud yg berbeza-beza, tapi bagi saya cinta itu mebawa sejuta satu maksud,apa yg penting we must always remember, hanya ada 1 je cinta yg kekal ABADI   dan ia adalah cinta kepada Pencipta kita, ALLAH SWT... ....... .... ...

No comments:

Post a Comment