Best Blogger TipsGet snow effect

Thursday, 10 May 2012

_donghae lovely father_

his father passed away in 2006 . I know , he really2 love his father . aq , aq memang x leh bla stiap kali dngr lagu my everything . as , donghae sang this song for his father . aq , aq memang x tahan , tengok dia nangis pasal ayah dia . ayah dia meninggal sbb sakit kronik , dah 3 tahun dah dia menghidap penyakit tu . donghae sorang je yang tahu lambat as ayah dia sorakkan hal ni dari dia . tau x , apa yg buat aq sedih gile , sampai nangis ? masa donghae wat balik gaji pertama die ... his , his father had passed away . aq memang , sumpah , x leh tahan ! dah la , dia b'pisah ngan family dia , time umur dia 15 tahun as he started to be a trainer . dia jadi penyanyi pun sbb nk penuhkan impian ayahnya . kali ni , memang aq dah x tahan nk pendam perasaan sedih aq ni . nk citer kat orang , orang x nak denga . so , I have a blog , so I share it , it will make me more comfortable than before ... DongHae-ah , be strong dear . you had promise to your father that you will be tough . don't cry . make a smile .

No comments:

Post a Comment