Best Blogger TipsGet snow effect

Wednesday, 30 May 2012

-Porcupine and Miss Panda-

tau x 'porcupine and miss panda' tu bende ? drama baru donghae . dlm drama ni die jadi hero . cite ni mengisahkn tentang percintaan seorang baker . genre drama ni romantik - komedi ... serious x sabar nk tengok ... tapi satu bende yg aku harap2 tak kan jadi ... aq harap kissing scene tak de !!!! *tapi 99% b'kemungkinan ada sbb mana-mana drama (except melayu) akan ada kiss scene even satu kali ....... tidak ! tolong lah ! jgn ada ! aq memang x tau nk ckp apa klau ada ~~~ aq memang serius x leh tengok kalau ada !!! bukan stakat x mau tngok , tapi fikir pon x sudi laaa~~!!! tapi klau ada ,,, aku memang gile2 x tau nk cakap apa~~DEAR OPPA , please ,,,, ... tapi bukan hak aq pon nk halang kan ? whose me? dia kenal pon tidak aq ~~ tapi , suka hati aq lah ,, aq syang dia . itu kata hati aq ! ya Allah , aq harap sangat x de , klau setakat pipi/dahi tu memang x pe (x boleh sbenarnye!)  ...entahla , aq berserah jela ~~

No comments:

Post a Comment