Best Blogger TipsGet snow effect

Thursday, 30 August 2012

Until We Meet Again

•♥• •♥•   Those special memories of you   •♥• •♥•
 •♥• •♥•   will always bring a smile   •♥• •♥•
•♥• •♥•   If only I could have you back   •♥• •♥•
 •♥• •♥•  for just a little while   •♥• •♥• 
•♥• •♥•   Then we could sit and talk again   •♥• •♥•
•♥• •♥•   Just like we used to do   •♥• •♥•
•♥• •♥•   You always meant so very much   •♥• •♥•
•♥• •♥•   and always will do too   •♥• •♥•
•♥• •♥•   The fact that you're no longer here   •♥• •♥•
•♥• •♥•   will always cause me pain   •♥• •♥•
•♥• •♥•   But you are forever in my heart   •♥• •♥•
•♥• •♥••♥• •♥•Until We Meet Again •♥• •♥••♥• •♥•

Wednesday, 29 August 2012

HOT la sangat sayangg oii ! -.-

Bloggie ... Bloggie tau x, skarang ni kan, skolah aku dah dilanda virus 'lapar hot' ?! Haihhh .. pelik kan ? tiba2 je , ramai gile budak kat skolah aku nk sngat jadi hot ! nk tau something x bloggie ? mereka yg lapar hot tu kan , sampai sanggup hafal nama2 org yg hot kat FB or Twitter ... bodoh kan ? ape faedah sbenarnye kalau hot ? dapat gaji ke ? dapat pahala ke ? Haiiiyaa . pape pun , aku kat sini hanya mendoakan agar mereka cepat-cepat lah sedar diri . HOT , x bawak masuk syurga, sayang ... baik awk blaja betul-II !! BTW , klau dah lapar sngat hot tu, nanti aku tolong suapkan ye ? .... #ngeee

Monday, 27 August 2012

Ya Allah . its hurt -.- *omygosh

I still remember that day . A day that I will never forget . A day that changed my heart . At that time I feel liked my heart was stabbed by something . My tear dropped . I'm speechless . and I only can gave a fake smile . I blurred for awhile . I just feel liked I'm having an accident . That's feel that I can't describe with words . Its hurt me a lot ! very a lot ! dear bloggie, I know my place , my status . but, I also now that I can't accept it ! but, day by day , I will try to accept it . dear bloggie, want to know something ? after that incident , I can't look his photo even for a single second . It just will make me cried if I look . I'm also get annoyed . I'm not mad that he's doing that . but, how could, he fed up with his dream ?! and just accept that kind of things ?! that's make I mad . now, I know I must force myself to accept it . I must be mattured . as long as he happy, I will always smile although I'm sick here :(


Monday, 13 August 2012

Sedar-sedarla -.-

dear blogie .,
memangnye , berduit tu sedap sangat ke ?! as I know , x semestinya kita kaya kita akan dihormati right ?! kalau dah kita tu biasa-biasa je , x perlu la kot rasanye duk prasan banyak duit . x gitu ?! biarlah dia , dah die b'nasib baik , dilahirkan dlm keluarga b'duit . kita yg sederhana ni x usah la duk dengki ngan die . bukan salah die ponn . ni tidak , x cukup ngan dengki , duk mengata la pulakk dahh .. haiyaa .. kalau ye pun ade kekurangan ape salahnye mengaku ?! x dosa kan ?! daripada duk tutp kekurangan tu dgn penipuan . x  ke teruk cam tuh ?! x taula manusia akhir zaman ni . nama je skolah agam* .... tapi , habukkk pon tarakk ...