Best Blogger TipsGet snow effect

Monday, 13 August 2012

Sedar-sedarla -.-

dear blogie .,
memangnye , berduit tu sedap sangat ke ?! as I know , x semestinya kita kaya kita akan dihormati right ?! kalau dah kita tu biasa-biasa je , x perlu la kot rasanye duk prasan banyak duit . x gitu ?! biarlah dia , dah die b'nasib baik , dilahirkan dlm keluarga b'duit . kita yg sederhana ni x usah la duk dengki ngan die . bukan salah die ponn . ni tidak , x cukup ngan dengki , duk mengata la pulakk dahh .. haiyaa .. kalau ye pun ade kekurangan ape salahnye mengaku ?! x dosa kan ?! daripada duk tutp kekurangan tu dgn penipuan . x  ke teruk cam tuh ?! x taula manusia akhir zaman ni . nama je skolah agam* .... tapi , habukkk pon tarakk ...

No comments:

Post a Comment