Best Blogger TipsGet snow effect

Wednesday, 22 May 2013

Dikir Barat

ahaaaa, Hye bloggie long time no see . miss you /bug hug/ xD /abaikan/
anyway, bloggie tau tak fafa masuk dikir barat utk hari guru . Sebenarnya terpaksa je , cehhhhh x)
yela, sbb fafa nk jaga maruah budak berulang and x nak hampakan my friends T.T
fafa dah buat habis terbaik dah Fafa boleh buat . klau orang tu x nampak nak buat mcam mana , rightt? /sigh/
time dia mention yang roll Fafa main-main . i feel like wanna slap her so hard.
but, apa boleh buat, tadah telinga je la kan :/
apa pon, Fafa still akan try my best . well, not for her but for my lovely cikgu(s) xD
sampai sini jelah, dah ngantuk *yawn* JALJA <3 <3

Friday, 3 May 2013

Falling for Hae Hae

heyyyppp! Assalamualaikum :-)

ni nak tanya ni, pernah dengar lagu Jatuh tak? Adam AF2 nyanyi? x pernah? pi dengar, pi dengar x)
tbh, fafa suka gila dengan rangkap pertama lagu tu .
and rangkap ni lah, fafa dedicated dekat Si pengarang jantung hati Fafa, Donghaeeeee :-)

Dimanakah pemandangan terindah ,
Di dunia puas ku cari,
Setelah jauh melangkah,
Hingga takdir menyuluh ke arahmu,
Ku temu pemandangan itu terlakar di wajahmu



ahaahaaa, I'm so cheesy right? gahhhh, whtever :-)

stahp hereee . bye, til see you soon . Muahhhh :*