Best Blogger TipsGet snow effect

Thursday, 28 June 2012

don't take it wrong . I just . love you chingu

dear bloggie ,

yesterday (thursday 28/6/12) .... some weird things happen ... out of them one thing is really2 serious for me ... I don't know what she (my friend)  thinks about me ! but , I seriously ,, don't understand ... I just scared if something might happen to her ... I know she's a good girl . she's already have a boyfriend .... but , I don't know what that new girls (a team of girls that my friend just knew) are ?! maybe they are nice , but maybe they have their own planned right ?! ..... I just wanted my friend not to involved with them .... just that .......... only that.......... sarang hae ! na , geos-ida sarang hal le...... don't take it wrong dear , I just wanna you to be happy ...

____________________________________________________


Saturday, 23 June 2012

KBS - kem banat solehah

pergi jugak hari yg digeruni tuh ~! ... at last , b'akhir jugak kbs nih . serius ! memang letih gile2 la . waktu rest memang x de langsung . waktu tidur pulak , bukan main pendek lagi . hadoiii . tapi kbs ni memang utk kebaikan kite org . tapi , aq memang x suke style kem ni b'jalan . x kene ngan hati aq . *cerewet kannn?!* ..... pape jela , yg aq tau skarang nih , aq nk rest cukup2 dulu ... *penat* ...

Wednesday, 6 June 2012

Skip-Beat!


SKIP BEAT ! serious ! aq jatuh cinta ngan drama ni ..... memang super awesome ~! try to watch it , and trust me ! kau x kan nyesal tengok cerita nih !! .... skip beat ni drama taiwan.......first reason aq tengok : donghae jadi watak utama drama ni .... lagipun , siwon pon blakon gak , tapi dia la heronya ~! ,,,, trust me , if you watch Skip-Beat! , you will fall in love with siwon ~~~ betul la! x caye suda~~ sbb watak siwon (lian) dlm drama ni , cool , gentle , gituuuu .... memang cair la..... lagipun , ada t'selit sifat sweet dlm watak dia ... *bhahahah*..........paling aq x leh blah , dgn watak sweetheart aq (donghae),, sbb watak dia (shang) dlm citer ni macam gile cam tuh . (*lain trus ngan watak dia dlm its okay daddy's girl*) ..... watak dia dlm Skip-Beat! , dia ni poyo , show-off , blagak , annoying , prasan , prangai kebudak-budakan , semuanyelah ade ....(bagi aq , watak macam tu , cute) ..... maih kenal dgn heroin dia pulak . heroin dia cantik , Ivy Chen namanya ... tapi kalau tngok muka dia , x caye la dia tua 4 tahun dari donghae dan tua 5 tahun dari siwon ,, sbb muka dia babyface-- (cute sangat) ....watak dia (gong xi) dlm ni , memang aq suke , innoncent gituu..



Skip-Beat! wallpaper



donghae _._shang



siwon _._ lian

ivy chen _._ gong xi